Mijn droom

Gepubliceerd op 18 januari 2021 om 23:33

Ik droom vaak over mijn partner en de diverse avondturen die wij tussen en buiten de lakens kunnen beleven. Niets is daarin te gek maar één ding wil ik altijd en dat is meer. Mijn man kan mij verwennen als de beste en nu na al die tijd kan ik er dubbel van genieten. We kregen de kans een toy te testen die gelijke grote is als die van mijn man. Hij ziet er ook realistisch uit en is perfect voor het maatje meer gevoel. Met 21 cm diepte bereik en een diameter van 4,5 cm voel je hem goed. Een van mijn dromen stond op het punt waarheid te worden.

Om een heerlijk gevoel te krijgen kan ik nu ook terug vallen op zowat een kopie van mijn man maar nog beter is dat ik het gevoel nu dubbel op kan ervaren. Mijn droom gaat dan ook over hem overal te gelijk te kunnen ervaren en na zo'n avond met mijn man heerlijk na te genieten van hoe hij mij heeft uitgerekt.

Die avond was het dan zo ver. Mijn man wist mij al helemaal gek te maken van verlangen door mij te vertellen wat hij allemaal wel niet wilde gaan doen met mij. Ik heb nog nooit mij zo geil gevoeld dat ik daar ter plekke zijn pik wilde zuigen. Om vervolgens erop te rijden als of ik al maanden droog stond.

Denkende dat dit niet kon was dom van mij. Mijn man zorgt altijd eerst voor mij en laat mij dan graag mijn honger stillen. Binnen een paar seconden zat ik daar dan voor mijn man snakkend naar hem en meer. Terwijl ik hem pijpte als of mijn leven ervan afhing voelde ik mij steeds natter worden. Zoals altijd had mijn man door hoe geil ik was en besloot hij er nog eens mijn geilheid te verhogen. Hij greep mij bij mijn haar en duwde me zover als kon op zijn pik. De tranen sprongen in mijn ogen en mijn vagina was snakkend naar hem.

Zoals altijd verbaasde hij mij ineens door mij om te draaien en met een satijnen lint mijn ogen te bedekken. Op dat moment wist ik dit wordt een avond die ik nog lang zou voelen. Hij leidde me naar de slaapkamer en wierp mij op bed. Daar hoorde ik het kraken van onze geheime kast met al onze attributen. Mijn zintuigen stonden op scherp maar ik kon niet horen wat hij pakte.

Toen voelde ik iets tegen mijn lippen en mijn man gaf mij de duidelijke opdracht Lik. Ik opende gehoorzaam mijn mond en likte en voelde dat dit de Elvin was. Ik zoog hem naar binnen waarop mijn man mij beviel rustig aan te doen ik zou hem nog vaak genoeg krijgen. Hij liet de toy over mijn borsten gaan en maakte zo een weg naar beneden. Zo nat als ik was gleed de toy heerlijk over mijn clitoris. Hij zette de vibraties aan en ik sloeg een gil waarop hij direct mijn mond bedekte. Gillen mocht niet.

Ik voelde zijn warme pik in mij glijden terwijl hij mijn mond dicht hield. Van dit rustige tempo werd ik helemaal warm en ontspande mijn lichaam. Hij lied mijn mond los en liet me genieten van het ritmische gevoel van zijn pik in mijn lichaam. Uit het niets greep hij mij bij mijn polsen en stootte diep in me. Ik beet gelijk op mijn lippen wat hem aanzette tot nog harder en snellere stootten. Hij vroeg ik nog meer wilde waarbij ik alleen maar kon knikken. Ik snakte nog naar adem toen ik de vibraties weer op mijn clitoris voelde. Hij vroeg het nog eens Wil je meer? Ik wilde hem ik wilde alles wat hij met mij wilde doen. Ik smeekte hem Yes please alsjeblieft. Toen voelde ik de druk van de Elvin. Hij gaf me meer dan ik kon bedenken. Terwijl hij nog in mij zat duwde de top van de Elvin zich ook naar binnen. Zijn pik ging een stukje terug om vervolgens weer hard in mij te stootten met de Elvin erbij. Ik voelde de druk opbouwen mijn vagina werd opgerekt op manieren die ik nog nooit hard ervaren. Ik hoorde hem zeggen Dit is wat je wil he. Ik kreunde en kronkelde. Het gevoel was overweldigend.

Hij stapte in eens achteruit en liet mij leeg achter snakkend naar adem. Voor ik het wist gooide hij mij om en brulde hij Op handen en knieën. Ik deed wat hij vroeg. Daar stond ik geblinddoekt, buiten adem en helemaal naakt wachtend tot ik hem hoorde of voelde. Hij kroop over mij heen en zei Nu ga ik je laten komen. Ik voelde zijn adem in mijn nek en de rillingen liepen over mijn rug. Hij stond op en gaf mij een klap op mijn kont. Nog voor ik kon gillen stootte hij zich in mij en greep me bij mijn haren. Hij wist hoe hij mij zover kon krijgen. Hij bleef stootten steeds sneller en harder mij terug trekkend aan mijn haar. Met zijn vrije hand kneep hij in mijn tepels en trok hij eraan terwijl hij zich een weg baande naar mijn clitoris.

Ik had het niet meer na zo opgerekt te zijn geweest nu zo hard genomen te worden ik voelde het aankomen. Toen liet hij mijn haar los en gaf hij nog een klap en brulde Kom kom nu met mij. Het verraste me wat voor een effect dat had op me ik kwam als nog nooit te voren waarna hij ook klaar kwam en we stortte samen neer op het bed uit geput keken we elkaar aan en zei hij Was het naar wens mevrouw. Ik kon niets meer dan glimlachen en denken wat bof ik toch geen één fantasie is hem te gek.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.