Onze eerste keer als Toy testers

Gepubliceerd op 6 september 2019 om 03:51

Mijn partner en ik hadden al meerdere keren het idee om toy testers te gaan worden. Na lang erover praten was het dan eindelijk zo ver. De Luv Egg was onze eerste opdracht. Dit was een vibrerend eitje wat je kon dragen en op afstand kon bedienen. Waar sex meestal bij ons spontaan voorkomt moet je met een opdracht toch wat plannen. Behalve de test zelf moet je ook tijd hebben voor het maken van een review en een filmpje. Voor elke opdracht hebben we namelijk één week de tijd. Zoals denk bij de meeste mensen het geval is moet je ook zin in sex hebben. In dit geval zou het sex met een Luv Egg zijn hoe plan je dit nou. Gelukkig heb ik een partner die precies weet hoe hij mij kan verrassen en aan kan zetten.

Na dat de Luv Egg binnen was zijn we begonnen met het maken van de foto's en ons 360 graden filmpje. Al snel kwamen we er achter dat dit een hoop tijd in beslag ging nemen. Aangezien we dit nog nooit hadden gedaan moesten we maar op het moment zelf leren wat de beste belichting was voor de foto's en hoe we het best filmpjes konden bewerken. Het filmpje kan je vinden op onze review pagina. Toen we dit alles af hadden waren we toe aan de test van de toy zelf. Zoals ik al vertelde is het plannen van de test iets wat ik prima aan mijn partner kan overlaten. Dit keer had hij een aardig plannetje bedacht.

Gewoon midden op de middag besloot hij mij te gaan verwennen. Hiervan kreeg ik gelijk zin in hem en was dan ook erg blij toen hij mij optilde en op bed gooide. Toen ik er helemaal klaar voor was en hem zo graag wilde werd zijn plan mij duidelijk. In plaats van dat ik hem tussen mijn benen voelde voelde ik de Luv Egg. Toen hij de Luv Egg had geplaats trok hij mijn broek weer op en haalde mij van bed. Blijkbaar moesten we nog boodschappen doen. Verlangend naar meer maar wetend dat ik moest wachten heb ik mijn jas aangedaan en zijn we naar de winkels gegaan. Onderweg gedroeg mijn man zich of er niets anders aan de hand was. Hoewel ik hem graag mee terug naar huis wilde nemen wist ik dat het niets zou uitmaken dus besloot ik mijn te focussen op de boodschappen.

Onderweg naar de winkel wachtte ik op wanneer hij de remote zou gaan gebruiken. Toen we bij de winkel waren en hij hem nog niet had gebruikt dacht ik dat hij zou wachten tot we weer onderweg naar huis gingen zodat hij mij daarna gelijk terug op het bed kon gooien. In de winkel waande ik mij dan ook veilig en deed wat ik altijd deed. Dit bleek al snel niet zo te zijn. Vooral wanneer er meerdere mensen om mij heen waren besloot mij man de remote te gebruiken. Het enige wat ik maar kon doen was proberen mijn gevoel onder controle te houden.

Wanneer ik naar mijn man keek zag ik duidelijk dat hij wist dat het werkte. Hij liep langs mij heen met een glimlach en zei: "Moesten we nog eieren hebben?" waarna hij de Luv Egg een tandje harder zette. De woordgrap was mij meteen duidelijk en ik zei dan ook niets. Zo spontaan als de hij de toy aanzette deed hij hem ook weer uit. Dit was een hele opluchting aangezien ik voelde dat ik het steeds warmer ging krijgen en niet wist wat er zou gebeuren wanneer hij hem nog langer aan liet staan. Na een tijdje weer rustig door de winkel te zijn gegaan kwamen we bij de kassa. Zoals je wellicht kan raden was dit volgens mijn man het perfecte moment om de Luv Egg nog eens te testen. Het was dan ook erg lastig om mijn man te negeren en op een normale manier af te rekenen.

Gelukkig kon ik daarna richting huis met mijn man. Onderweg heb ik nog mogen genieten van verschillende standen en mijn man vroeg me dan ook halverwege: "Alles naar wens? " waarop ik reageerde met een glimlach. De zin of eigenlijk behoefde die ik naar hem had groeide en groeide. Bij thuiskomst was ik dan ook al te blij om te merken dat ook hij zin had. De boodschappen moesten maar even wachten wij hadden andere plannen.

Al snel bevonden mijn voeten zich boven de vloer en vond hij de weg naar de slaapkamer. Na dat hij mij op bed gooide begon hij mij heerlijk te verwennen. Alle plekjes die mij aanzetten werden nog eens extra bemind. Toen hij de Luv Egg had verwijderd was het zijn beurt. Zoals altijd weet mijn man precies waar ik naar verlang. Zonder wat te zeggen had hij mij al naar de rand van het bed getrokken en lagen mijn voeten in zijn nek. Nog geen twee tellen later voelde ik hem al helemaal in mij. De kracht van de eerste stoot waarmee hij mij in ging was zo hard dat ik even moest happen naar lucht. De diepte die mij man kan bereiken is zo heerlijk en tegelijk ook pijnlijk dat ik soms niet weet waar ik het moet zoeken. 

Al snel wist ik met mijn handen het deken was te grijpen en ging ik op in het ritme waarmee mijn man in mij stootte. Tegelijk masseerde hij mij tepels en trok hij er soms onverwacht aan of kneep er een keer hard in waardoor ze alleen maar gevoeliger werden. Al het gevoel van pijn en genot zorgde ervoor dat ik mijzelf helemaal verloor. Gelukkig zorgt mijn partner er ook voor dat onze momenten alleen voor ons blijven. Wanneer ik dan ook het uitschreeuw of te hard kreun legt hij mij het zwijgen op. Na meerdere malen hard in mij stootten begon hij langzaam te bewegen en verwende hij mijn clitoris tot we allebei tegelijk klaar kwamen. Na dit avontuur moesten we even bijkomen voordat we weer helder konden denken en verder konden met de dag.

Na enige tijd konden we onze dag weer hervatten. Terwijl mijn man de boodschappen van de grond raapte startte ik de computer op. Nu we de Luv Egg hadden getest was het tijd om de review te gaan schrijven. Dit doen we zo snel mogelijk na het testen zodat alle gevoelens die ik ervaren heb nog goed te herinneren zijn en de review zo het duidelijkst geschreven kan worden. De eerste keer was het nog lastig om over dit soort intieme dingen te schrijven maar na een tijdje hadden we het voor elkaar en was de eerste review af. Zoals in de review te lezen is heb ik de Luv Egg nog eens getest in combinatie met een andere toy zodat ik iedere lezer een goed beeld kon geven van wat ik ervan vond.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.